• Noi Asigurăm Liniștea Dumneavoastră!
  • Noi asigurăm liniștea Dumneavoastră!

DonarisVIG în parteneriat cu IuteCredit

Donaris Vienna Insurance Group, a încheiat un parteneriat cu Iute Credit Moldova, prin lansarea Proiectului de asigurare individuală de accidente.
 
Prin această colaborare, titularul poliței de asigurare, în cazul apariției unui eveniment neprevăzut soldat cu vătămare corporală, incapacitate permanentă de muncă, sau chiar deces, v-a beneficia de indemnizația de asigurare pentru accidentul suportat, Această protecție financiară v-a permite Asiguratului posibilitatea rambursării parțiale sau totale a ratelor la credit către Iute Credit.
 
Conform condițiilor de asigurare, asiguratul beneficiază de protecție pentru o gamă extinsă de riscuri, cum ar fi:
-  Fracturi de oase, rupturi de mușchi, tendoane, ligamente şi vene, precum şi afecțiunile coloanei vertebrale;
-  Traumatisme, răniri și lezările organelor;
-  Arsuri și leziuni termice provocate de curentul electric (inclusiv de lovitura fulgerului);
-  Degerarea/asfixia/înecul;
- Intoxicarea cu substanțe chimice şi intoxicarea cu veninul insectelor şi a șerpilor, în rezultatul mușcăturii acestora;
-  Șocul traumatic;
-  Vătămări corporale ca rezultat al acțiunilor ilicite ale terțelor personae
-  Accidentele de muncă, rutiere, aeriene, etc.
 
Siguranța și grija față de clienții noștri sunt prioritare, iar Donaris VIG face toate demersurile necesare pentru a le oferi acestora servicii de calitate și inovatoare. Dezvoltarea Donaris VIG înseamnă și extinderea către noi zone de servicii de asigurare. Ne dorim ca experiența clienților în relația cu produsele și serviciile noastre să fie cât mai plăcută, în special în momentele dificile pentru ei.
 
Pentru a beneficia de această facilitate privind obținerea unei polițe de asigurare vă îndemnăm să apelați direct la Iute Credit, la nr. de telefon: 022 801 500.
Companies of VIG Group